Te îngrijești mereu să fii frumoasă. Uneori vrei să spui asta… Uneori nu.

Uneori te aranjezi doar să te simți tu bine. Ai o perioadă în care pur și simplu trăiești pentru tine.

Alteori o faci cu atâta plăcere, așteptând ca oricine te vede să te complimenteze… Iar tu să nu recunoști faptul că ai provocat mai multă frumusete ca de obicei.

Alteori… Te trezești, te simți frumoasă. Te vezi pura în oglindă. De dimineață. Fără machiaj… Fara haine speciale, însă ești mai fericită așa. Nu-ți mai pasă de nimeni, pentru ca tu te simți frumoasă. Te simți altfel. Te iubești. Te vezi înflorind.

Alteori… Te trezești cu un dor de tine. Te uiți în oglindă și ai vrea să te prinzi în brațe. Să-ți spui ‘ Fetițo.. Ești cea mai frumoasă! ‘ Te simți obosită… Și ai vrea să poți să-ți spui că ești puternică. Te uimește fata din fața ta. De cea de acum. De fata mare. De femeia care ai devenit. Și îți vin val lung toate trăirile… Ai vrea să te ajuți spunând-ți ‘ Doamne, tare ești!

Dar… De câte ori nu te-ai rănit? Sau ai fost rănită?

De câte ori nu ai plâns pentru că nu mai puteai…? De câte ori nu ai vrut să lași baltă totul… Să spui ca nu mai poți. Să renunți.

Nu te lăsai niciodată, nu-i asa? Ai luptat mereu. Ai trecut prin multe. Ai avut frumusețe în suflet pentru a le duce pe toate.

Dar după ce te uitai în trecut?

Ești mândră de tine, nu?

Știi cum ești acum. Te gândești doar la prezent și la viitor. Știi că o să mai fie încercări… Știi că o să fie greu.

Dar știi de ce ești sigură.

Că ești extraordinar de puternică!